IDJOS - IDJOŠ - IĐOŠ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

VAROSARIJE

2 posters

Go down

VAROSARIJE Empty VAROSARIJE

Порука  Admin Sat Dec 06, 2008 7:19 am

LLL

Admin
Admin

Број порука : 21
Локација : Bara

https://idjos.forumsc.net

Назад на врх Go down

VAROSARIJE Empty Re: VAROSARIJE

Порука  nadka Sun Dec 07, 2008 5:03 am

Dragi Admin i ostali forumasi i svi idjosani sa kompjuterima ili bez. VELIKI POZDRAV I CESTITKE ZA OVAJ FORUM.
Volim idjos, tako zdravo ga "volem" da sanjam o njemu. Volim idjosane odavno, one, kojih vise nema i sve njihove najmilije, koji ne mozedu biti na kompjuteru, i ponosna sam na vse, koji su ovaj forum procitali.
Kao, da su vas sami andjeli slali ovamo, idite i procitajte na DJ Kikinda na netu "najpozeljnije selo", sto sam tamo 30. novembra napisala i sto je bila moja velika zelja.
Hvala, zelim vam puno uspesnog druzenja, zabave i svega ostalog, za sve generacije, od najmladje do nas najstarije, fotografirajte sto vise, /ja bil zelela videti fotografiju ul. Jase Tomica/, vasu diskoteku/nekde sam procitala da je imate, bravo, bravo/, ponekad koje seljacko dvoriste i ove vase sladke male kerove "taksike".
O, imamo o cemu da pricamo, da se radujemo. Jos jednom svima sve najbolje. Cao bounce Basketball cheers

nadka

Број порука : 44

Назад на врх Go down

Назад на врх